IT

Saga postala Cisco Silver Certified Partner

Nezavisno sertifikaciono telo potvrdilo je da Saga zadovoljava visoke standarde zacrtane u Cisco partnerskom programu, čime je preduzeću Saga dodeljen status Cisco Silver Certified Partner. Cisco je jedina ICT kompanija koja angažuje nezavisno sertifikaciono telo za proveru svojih partnera, i time osigurava nepristrastnost u ocenjivanju i visok kvalitet svojih usluga u svim regionima.

Da bi partner postao Silver sertifikovan, mora da postigne određeni nivo specijalizacije u domenu Cisco proizvoda i usluga, da integriše Cisco Lifecycle servise u svoje usluge i da demonstrira visok nivo zadovoljstva svojih korisnika. Partner koji je sertifikacijom dokazao svoju posvećenost Ciscu i korisnicima, pritom pokazujući sposobnost da isporuči usluge sa dodatnom vrednošću – od Cisca dobija bolju podršku, finansijsku motivaciju i veću prepoznatljivost i diferencijaciju u odnosu na Premier i Select sertifikovane partnere. Najviše, ipak, dobijaju korisnici: Cisco Silver partneri pružaju kvalitetniju uslugu, imaju odličnu tehničku ekspertizu i obezbeđuju veći stepen zadovoljstva korisnika.

Saga ima u planu da se u narednom periodu prijavi za Cisco Gold Certified partnerstvo, što je najviši mogući nivo partnerstva sa Ciscom.

Dodatne informacije:

Cisco Silver sertifikacija – opis, prednosti za partnere i korisnike:
www.cisco.com/web/partners/pr11/pr8/pr64/partners_pgm_concept_home.html

Leave a Reply