Događaji · IT

Samsung nastavlja sa “besprekornim iskustvom” na sajmu CES 2009

Samsung predstavlja novu kategoriju LED televizora, produbljuje partnerstvo vezano za sadržaje sa Yahoo-om, otkriva intuitivna rešenja za korisničke interfejse i razvija „Touch of Color” dizajn kako bi korisnicima pružio novi digitalni životni stil

Nova evolucija besprekornog iskustva korisnika – bolja interaktivnost, intuitivniji korisnički interfejsi i nova ekološki prihvatljiva tehnologija – debitirali su na međunarodnom sajmu CES 2009 gdje je Samsung Electronics, na svojoj godišnjoj konferenciji, predstavio uzbudljivu liniju novih proizvoda i sadržaja.

Portfolio Samsungovih proizvoda od 8. do 11. januara izložen je na štandu 11033 u središnjoj dvorani Las Vegas kongresnog centra, kao i u paviljonu Inovacija. Detalji o predstavljenim proizvodima, slike visoke rezolucije te video snimke dostupne su na www.samsung.com/icespress.

Proizvodi predstavljeni ove godine doneli su Samsungu 46 CES nagrada za inovaciju. Ovo je prvi put da je jedna kompanija osvojila ovoliki broj nagrada pa je time Samsung učvrstio svoju vodeću poziciju na području vizualnog prikaza, digitalnih muzičkih playera, te sistema kućnih bioskopa i ujedno naglasio svoju predanost razvoju ekološki prihvatljivih proizvoda.

Rezultat ovoga je „novi talas” besprekornog iskustva koje je Samsung prvi put predstavio 2008. godine, a koje se temelji na „4C” pristupu razvoju proizvoda – sadržaj i usluga (content), kreativnost (creativity), povezivanje (connectivity) te sastavni dro (components). Sledeća iteracija usmerena je na životni stil korisnika koji su svakodnevno suočeni sa velikim izborom.

Leave a Reply