Hardware · IT

Samsung Printer Demo centar

Kompanija ERC Commerce Computers otvorila jw moderan Samsung Printer Demo centar u Kumodraškoj 247. U poslovnoj zgradi firme Grappolo International na prostoru od 55 kvm predstavljeno je preko 20 najnovijih Samsung IT uređaja.

Najveći deo zasluženo zauzimaju štampači koji se nalaze na samom vrhu na tržištu po nivou kvaliteta i brzine štampe, „tišini“ prilikom rada, dimenzija i rentabilnosti. Na svetskom nivou Samsung je poslednjih godina naravio veliki proboj i sada drži odlično drugo mesto na globalnom tržištu štampača. U Demo centru se takođe nalaze i Samsung monitori.

Objekat je pre svega namenjen poslovnim i korporativnim korisnicima, tj. B2B segmentu koji će na jednom mestu moći da se upoznaju sa svim aktuelnostima koje im Samsung donosi.

Veliki značaj Demo centra leži u tome što svi uređaji stalno su na raspolaganju zainteresovanima koji na licu mesta uz pomoć stručnog osoblja mogu da provere da li je model za koji su se odlučili pravo rešenje za njih i da li odgovara njihovim potrebama.

Radno vreme Samsung Printer Demo centra je svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 časova.

Leave a Reply