Događaji · IT · Software

SAP World Tour 08 – poslovni događaj godine

Konferencija na temu poslovnih softvera SAP World Tour 08 u Beogradu okupila više od 400 privrednika iz Srbije i regiona Zapadnog Balkana.

Uz podršku Agencije Klijent je organizovao konferenciju SAP World Tour 08 u hotelu Hajat u Beogradu, četvrtu po redu i ujedno najuspešniju do sada u našoj zemlji.

Više od 400 menadžera, direktora i vlasnika kompanija mahom iz Srbije, ali i regiona Zapadnog Balkana, okupilo se da od najvećih SAP stručnjaka iz celog sveta, od SAP partnera i analitičara sazna koje su najnovije ideje, strategije i mogućnosti za sticanje konkurentskih prednosti u poslovanju koje obezbeđuju SAP softveri.

Uz veliko interesovanje medija predstavnika ICT zajednice događaj je svečano otvorio Dragan Španović, generalni direktor SAP West Balkans.

Potom su usledila predavanja stručnjaka iz inostranstva koji su predstavljali najnovija SAP rešenja. Korisnicima je zvanično predstavljeno rešenje SAP Business All-in-One namenjeno manjim i srednjim preduzećima u čije su mogućnosti svi zainteresovani mogli da se uvere kroz neposrednu demonstraciju rada ovog rešenja u demo sobi.

Drugi deo događaja obuhvatio četiri zasebne prezentacije i radionice posevećene najzastupljenijim industrijskim granama u Srbiji i posebnu prezentaciju namenjenu najvišim rukovodiocima.

Uspešan završetak SAP World Tour konferencije u Beogradu učesnici su proslavili žurkom na splavu Godo, uz koktel, muzički program i nagradnu igru.

Leave a Reply