Događaji · IT

SAPPHIRE sajam

Od 19. do 21. maja u Berlinu je održan SAPPHIRE sajam, poslovni i tehnološki događaj godine koji ćj objedinio kompletno poznavanje SAP ekosistema na jednom mestu.

Ovo je bila prilika za sve korisnike SAP-a, sadašnje i buduće, da se upoznaju da  inovacijjama kako bi transformisali svoje poslovanje odgovarajućom brzinom i u kontinuitetu.  Tokom SAPPHIRE® 2008 u Berlinu moglo se  više saznati o IT-u kao podršci sa čvrstom i stabilnom osnovom, prilagodljivim i fleksibilnim rešenjima i vrhunskim uslugama. Ovododišnjii Sapphire sajam održao se pod sloganom – NE OČEKUJETE PROIZVOD VEĆ OČEKUJETE DOBRO OBAVLJEN POSAO, SAPPHIRE® 2008 je pravi izbor za Vas.

Tokom sajma održan je veliki broja predavanja, informativnih prezentacija, demonstracija, kao i više stotina prezentacija koje su izvelipartneri. Zbog svega toga SAPPHIRE predstavlja jedinstveni skup koji objedinjuje postavku najnovijih poslovnih strategija i najboljih rešenja u industriji koji pruža priliku za povezivanje sa saradnicima i kolegama sa svih strana sveta, kao i priliku za dobijanje saveta iz prve ruke – od SAP-ovih stručnjaka i od partnera.

Leave a Reply