IT

Saradnja kompanija Positive i Data Solutions

Kompanija POSITIVE doo  je početkom februara potpisala ugovor o partnerstvu sa beogradskom kompanijom DATA SOLUTIONS doo , profesionalcima koji se bave spašavanjem podataka sa oštećenih medija.

Ovim ugovorom je predviđeno da POSITIVE bude centar za prikupljanje i slanje hard diskova i drugih medija, koje će dalje prosleđivati na adekvatan način na dijagnostiku  i na pokušaj spašavanja podataka u DATA SOLUTIONS.

Na taj način POSITIVE će izaći u susret svim potencijalnim korisnicima iz Novog Sada i okoline koji imaju problem sa oštećenim medijima i potrebu za spašavanjem podataka  sa svih vrsta medija (HDD, SSD, USB flash, memorijske kartice…)

Kompanija Data Solutions d.o.o. se profesionalno i vrlo uspešno bavi spašavanjem podataka sa oštećenih ili nespravnih medija, a dugogodišnje uskustvo i hiljade zadovoljnih klijenata je čine jednom od vodećih kompanija u ovoj oblasti, ne samo u zemlji, već i u celom regionu jugoistočne Evrope. Više o kompaniji, kao i ostale informacije vezane za spašavanje podataka i kompjutersku forenziku, potražite na sajtu www.datasolutions.rs .

Leave a Reply