IT

Saradnja televizije N1 i Fakulteta političkih nauka

Dekan Fakulteta političkih nauka (FPN) Ilija Vujačić i direktor programa TV N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić, dogovorili su saradnju u praktičnom radu studenata odseka novinarstva. Njima će, na osnovu memoranduma o saradnji, biti omogućeno usavršavanje i rad u profesionalnom okruženju regionalnog news kanala N1, ekskluzivnog partnera CNN-a.

 

Praksa na televiziji N1 najboljim studentima FPN pružiće mogućnost da savladaju i usvoje znanja moderne multimedijalne produkcije i deo je strategije koju će N1 primeniti u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, odakle će u septembru početi emitovanje informativnog programa.

N1

Dekan Ilija Vujačić rekao je da FPN sa velikim zadovoljstvom gleda na mogućnost da najbolji studenti novinarstva, u realnom okruženju i uz najmoderniju tehnologiju, steknu iskustvo koje će im pomoći u budućoj profesionalnoj karijeri. Jugoslav Ćosić kaže da je program šestomesečne prakse strateško opredeljenje podsticaju mladih novinara.

 

Glavni investitor N1 projekta je United Group, vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Evropi. Investicioni fond KKR sa sedištem u New Yorku, preuzeo je u drugoj polovini 2013. United Grupu, što je do sada najveća američka investicija u jugoistočnoj Evropi.

2 thoughts on “Saradnja televizije N1 i Fakulteta političkih nauka

  1. Rade

    nje tarife na fiksne telefone. Hvala gospodinu Dejanu R: Popoviću dipl. inz. na upucivanje ne4upucenih. Smatrama da na osnovi sadrzaja odredbi u pomenutom resenj, neko iz Telekoma ili ko mu je naredio da snosi posledice.Uvde koliko vidim ima mesta za Javno Tuzilastvo Srbije.

Leave a Reply