Događaji · IT

Sastanak “Nauka i tehnologija: prioriteti, planovi i mogućnosti u 2009. godini”

Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije organizuje konsultativni sastanak “Nauka i tehnologija: prioriteti, planovi i mogućnosti u 2009. godini” na kojem će potpredsednik Vlade i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić predstaviti dosadašnji rad Ministarstva i planove za 2009. godinu u petak, 26. decembra, od 11 do 14 časova, u kongresnoj sali hotela “Zira”, Ruzveltova 35.

Takođe, na ovom skupu predsednik Nacionalnog saveta za nauku i tehnološki razvoj Gradimir Milovanović govoriće o Nacrtu strategije nauke i tehnološkog razvoja, a direktor Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Branka Totić predstaviće rad Zavoda.

Ovaj sastanak okupiće predstavnike univerziteta, naučnih instituta, predstavnike Srpske akademije nauka i umetnosti, javnih preduzeća, državnih organa i medija.

Nakon prezentacije predviđena je diskusija o razvoju nauke u Srbiji.

Potrebno je da redakcije akredituju novinare, snimatelje i fotoreportere za praćenje ovog događaja. Kontakt osoba je Nada Mijatović na tel. 011/ 3616-584, 064/ 8166-063 ili imejl [email protected].

Leave a Reply