schneider-apc-netshelter-sv
IT

Schneider Electric predstavio APC NetShelter SV

Schneider Electric, globalni lider u upravljanju energijom, predstavio je APC NetShelter SV, pristupačno rek rešenje sa dokazano uspešnim dizajnom i mogućnošću jednostavne integracije dodatne opreme. Da bi odgovorio na sve izazove sa kojima se preduzeća suočavaju u svojim IT okruženjima, Schneider će svoje APC NetShelter SV rešenje nuditi u različitim visinama, širinama i dubinama.

APC NetShelter SV je optimizovan za primenu u standardnim kućištima koja su tipična za preduzeća sa malim i srednjim IT kapacitetima. Karakteristike ovog rešenja su:

Besprekorna integracija sa jedinicama za napajanje i menadžment kablovskih sistema. Priključivanje ovih jedinica je moguće bez upotrebe alata i ne oduzima skupi rekovski prostor. Vertikalno montiranje opreme je podesivo što omogućava različite konfiguracije i primene.

schneider-apc-netshelter-sv

Kompatibilnost je zagarantovana vendor neutralnim zadnjim držačima kako bi bila obezbeđena kompatibilnost sa svom 19-inčnom opremom koja zadovoljava EIA-310 standard
Dostupnost u različitim širinama i dubina kako bi zadovoljilo sve specifične zahteve opreme.
Sam dizajn rešenja uključuje pristup kablova sa gornje strane, uklonjive bočne stranice reka, kao i unapred instalirane nožice i točkiće za željeno pozicioniranje rešenja

APC NetShelter SV se priključuje kompletiranoj porodici rekova i kućišta iz Schneider Electric-a. Ova rešenja omogućavaju svoju primenu bilo kad i bilo gde, zavisno od potrebe klijenta, pritom štedeći prostor, troškove primene u IT i drugim okruženjima. U slučaju manjih IT rešenja, Schneider Electric-ov Small IT Solutions Designer softver pomaže pri konfigurisanju i izradi idejnog rešenja za zahtevna okruženja kao što su ormari i sobe za servere.

Leave a Reply