IT

Second Shot nagrađuje

Second Shot je inače akcija koja omogućava svima onima koji polažu Microsoft ispite, besplatno drugo polaganje ispita ukoliko se prvo polaganje pokaže neuspešno . Danas je Second Shot obogaćen za još jednu pogodnost za sve korisnike Second Shot vaučera.

Naime, od 15. oktobra do 31. decembra 2008. godine, svi oni koji su položili ispit iz prvog puta koristeći Second Shot vaučere, biće nagrađeni sa 25% popusta na njihov sledeći ispit.

Inače Second Shot ponuda je vremenski ograničena. Akcija će trajati do 30. Juna 2009. godine.

Nabavka i upotreba Second Shot Vaučera je veoma jednostavna i sprovodi se u 4 koraka:

  1. Korak: Registrujete se za Second Shot na Microsoft sajtu kako bi dobili broj vaučera za polaganje ispita
  2. Korak: Koristeći broj vaučera, zakazujete i plaćate inicijalni ispit preko Prometric web sajta. Pri tom birate testni centar u kome ćete polagati ispit (Neophodno je posedovati broj vaučera pre same registracije, kako bi se vaučer mogao iskoristiti!!!)
  3. Korak: Polaganje ispita (Registrujte se za Microsoft Second Shot ponudu i polažite vaš prvi ispit ne kasnije od 30. juna 2009.)
  4. Korak: Ukoliko ne uspete da položite ispit iz prvog puta, registrujte se za vaše besplatno ponovno polaganje, i to preko Prometric web sajta koristeći isti broj vaučera.
    NAPOMENA: Molimo vas da se registrujete za ponovno polaganje ispita tek nakon jednog dana od vašeg prvog pokušaja. Ovo vreme je potrebno da prođe kako bi se rezultati testa uneli u sistem.

Iskoristite Second Shot ponudu! Sve što treba jeste da se registrujete kako bi iskoristili ovu ponudu pre Vašeg sledećeg Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics ispita i dobićete dve šanse za polaganje, a možda i više.

Leave a Reply