IT

Second Shot vaučeri za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita za IT profesionalce

Microsoft je zbog velikog interesovanja produžio akciju Second Shot Vaučera polaganja za Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics™ sertifikacione ispite. Akcija će trajati do 30. Juna 2008. godine. Second Shot vaučeri omogućavaju besplatno polaganje istog Microsoft ispita, ukoliko se na prvom ne ostvari uspeh.  

Nakon ovog datuma, tj od 1.Jula 2008., ukoliko ne iskorisite Second Shot vaučere, oni se konvertuju u standardne vaučere za polaganje ispita, bez opcije besplatne druge prilike polaganja ispita i to sa važenjem do 30.Juna 2009.

Second Shot Vaučeri, nabavka i upotreba:

  • 1.Korak: Registruješ se za Second Shot na Microsoft sajtu kako bi dobio broj vaučera za polaganje ispita
  • 2.Korak: Koristeći broj vaučera, zakazuješ i plaćaš inicijalni ispit preko Prometric web sajta. Pri tom biraš testni centar u kome ćeš polagati ispit (Neophodno je posedovati broj vaučera pre same registracije, kako bi se vaučer mogao iskoristiti!!!)
  • 3.Korak: Polaganje ispita (Registrujte se za Microsoft Second Shot ponudu i polažite vaš prvi ispit ne kasnije od 31.Maja 2008.)
  • 4.Korak: Ukoliko ne uspete da položite ispit iz prvog puta, registrujte se za vaše besplatno ponovno polaganje, i to preko Prometric web sajta koristeći isti broj vaučera.
    NAPOMENA: Molim vas da se registrujete za ponovno polaganje ispita tek nakon jednog dana od vašeg prvog pokušaja. Ovo vreme je potrebno da prođe kako bi se rezultati testa uneli u sistem.

Second Shot vaučere možete pre-paid kupiti preko Prometric sajta www.prometric.com/Services/Voucher+Services/Ordering

Ukoliko želite da zamenite VUE vaučere za polaganje ispita za Second Shot vaučere, posetite takođe sajt Prometric  www.prometric.com/microsoft/testsite, kliknite na “Learn More”, download-ujte obrzac i sledite jednostavne instrukcije.

Leave a Reply