IT

SedamIT – prva Cisco Master Unified Communications specijalizacija u regionu

cisco logo... web 2.0Navedena specijalizacija je priznanje Cisco Channel Parterima sa najvišim nivoom iskustva, stručnosti u pružanju usluga i uspeha u prodaji Cisco Unified Communications tehnologije

Kompanija Sedam IT je danas objavila da je postigla Cisco® Master Unified Communications specijalizaciju. Tom se specijalizacijom firmi Sedam IT priznaje ispunjavanje zahteva obrazovanja i preduuslova programa za prodaju, implementaciju i podršku najnaprednijih Cisco Unified Communications (UC) rešenja.

Cisco Unified Communications kombinuje sve oblike poslovnih komunikacija u jedan, objedinjeni sistem koji pruža moćne nove načine kolaboracije. ”Sedam IT je ovom specijalizacijom postao prvi Cisco Master UC u regiji (južna, srednja i istočna Evropa) i 43. na svetu, što govori o vrednosti ove specijalizacije kako za Sedam IT tako i za Cisco” izjavio je Miroslaw Szymczak, Cisco Channel SE Manager za Centralnu i Istočnu Evropu.

Pre dobijanja Master Unified Communications specijalizacije, ovlašćeni partneri moraju već posedovati Advanced Unified Communications specijalizaciju. Nakon toga partneri moraju zadovoljiti stroge zahteve kojima dokazuju svoje prodajne, tehnološke i uslužne sposobnosti na Master nivou. Dalje, partneri sa Master specijalizacijom moraju posedovati brojne Cisco i industrijske sertifikate, dostaviti korisničke reference koje dokumentuju sposobnost implementiranja i dizajniranja rešenja po Cisco standardima te predstaviti dokaz da imaju infrastrukturu koja podržava nuđenje i implementaciju celog kataloga UC usluga.

Leave a Reply