IT

Seminar “Zanimanje budućnosti – IT stručnjak”

Dvodnevni seminar “Zanimanje budućnosti – IT stručnjak” posvećen je promovisanju najnovijih trendova u IT industriji, zanimljivim temama iz IT sveta, kao i stručnom usavršavanju i edukaciji mladih ljudi kroz niz interaktivnih predavanja iskusnih stručnjaka velikih IT kompanija.

Gosti-predavači su kompanije S&T i EUnet. Njihovi zaposleni će prisutnim mladim ljudima objasniti svoja iskustva rada na velikim IT projektima, dati im savete za uspešno bavljenje i dalju edukaciju iz oblasti IT-a. Budućnost tržišta ERP sistema, savremena softverska rešenja, cloud programiranje i administracija velikih sistema samo su neke od tema o kojima će biti reči.

U okviru seminara održaće se i stručna radionica “HR zapošljava”, gde se u razgovoru sa HR menadžerom kompanija učesnica simulira intervju za posao. Prisutni će saznati kako izgleda profil budućeg IT stručnjaka, naučiti kako se piše kvalitetan CV, koje su najčešće greške kandidata i kako se ponašati na razgovoru za posao.

Vreme i mesto održavanja seminara:

Seminar se održava 18. i 19. septembra, u terminu od 14:30 do 17hu Info room-u (ul. 1300 kaplara br.2; bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca – Studentski trg br. 5). Zbog ograničenog broja mesta prijava je neophodna.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu se prijaviti svi zainteresovani srednjoškolci, studenti i diplomci do 30 godina, tako što će poslati kratku biografiju sa obaveznim kontakt podacima i kratko motivaciono pismo u kome će objasniti zašto žele da budu učesnici seminara. Prijava se šalje na e-mail adresu [email protected]najkasnije do 14. septembra u 18h. Na osnovu poslatih dokumenata biće odabrano 25 polaznika, a svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu i ishodu prijave.

– See more at: http://www.kancelarijazamlade.rs/vest/seminar-zanimanje-buducnosti-it-strucnjak#sthash.DY9Qrw00.dpuf

Leave a Reply