IT

Siemens aparati u Euromedik bolnici

Najsavremeniji Siemensovi medicinski aparati instalirani su u novootvorenoj opštoj bolnici Euromedik u Beogradu. Uz vrhunske dijagnostičke aparate kompanije Siemens, stručnjaci iz svih oblasti medicine moći će da pruže najkvalitetnije zdravstvene usluge.

Sedam Siemensovih ultrazvučnih aparata Acuson X300 ergonomičnog dizajna za opštu radiologiju pokrivaju širok spektar kliničkih aplikacija, a uz mogućnost korišćenja mnogobrojnih sondi pružaju odličan kvalitet slike. Zahvaljujući kompaktnom analognom rendgen aparatu za radiografiju Multix Pro, skraćuje se vreme pregleda, a visokokvalitetne slike dobijaju se uz minimalnu dozu zračenja.

Za pregledanje celog tela, ali i za lokalizovane studije veoma malih struktura, naročito je pogodna Siemensova magnetna rezonanca Magnetom Symphony 1.5T sa TIM (Total Imaging Matrix) tehnologijom.

U novootvorenoj bolnici Euromedik instaliran je i najpopularniji i najprodavaniji Siemensov skener Somatom Emotion 16. Visokokvalitetni detektori, veći broj efikasnih detektorskih kanala i redukcija doze zračenja i do 68 odsto doveli su do impresivnih rezultata u dijagnostici. Širom sveta, više od 7.000 korisnika upotrebljava upravo ovaj model skenera u postavljanju dijagnoza.

Leave a Reply