Događaji · IT

Siemens Beograd na godišnjoj skupštini EBRD-a u Kijevu

Na godišnjoj skupštini Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), održanoj od 17. do 20. maja 2008. u Kijevu, prisustvovalo je preko 3000 gostiju, među kojima su blii i visoki predstavnici pojedinih zemalja.

Delegaciju Vlade Srbije, na čelu sa potpredsednikom Božidarom Đelićem, činilo je nekoliko državnih sekretara iz resora finansija, ekonomije i regionalnog razvoja.

U jednočasovnoj prezentaciji Srbije, panelisti su, pored g.Djelica, bili i predstavnici kompanije Siemens d.o.o. Beograd i Viktorija grupe.

Gdin. Ratko Krakovic, direktor Healtcare sektora Siemensa d.o.o. Beograd, predstavio je globalnu, regionalnu i lokalnu strukturu i organizaciju kompanije Siemens.

Težišno opredeljenje prezentacije bilo je vezano za osnovnu tematiku celog skupa, iskustva i rezultate u kontekstu afirmacije investiranja u Srbiji.

Aktivno i zapaženo učešće našeg predstavnika na ovako impozantnom skupu i pred  brojnim auditorijumom,  u okviru visoke državne delegacije, sigurno je doprinelo afirmaciji statusa i podizanju rejtinga naše kompanije, i u tom smislu očekujemo dalje pozitivne efekte.

Leave a Reply