IT

Siemens Roadshow 2009

Divizija Industrial Automation je u periodu od 26. januara do 06. februara 2009. godine organizovala seriju prezentacija opreme za procesnu automatizaciju pod nazivom “Roadshow on Tour 2009”.

Preko 350 učesnika iz 92 firme pretežno procesne industrije iz Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca, Smedereva, Zrenjanina, Vrbasa, Kostolca, Pančeva, Obrenovca, Kikinde, Kladova, Šapca, Požarevca, Vranja, Leskovca, Bora  imalo je priliku da se upozna sa najnovijim komponentama iz programa industrijske merno regulacione opreme – meračima pritiska, temperature, nivoa, protoka, mase, industrijskim PID regulatorima, industrijskim pisačima, analizatorima gasa i gasnim hromatografima.Sva pomenuta oprema ugrađena je u prikolici kamiona tako da su učesnici prezentacije imali priliku da na jednom mestu uživo vide uređaje u svojoj punoj funkcionalnosti.

Ova svojevrsna prezentacija je u okviru svoje dvonedeljne turneje obišla Beograd, Novi Sad, Niš, Smederevo, Kostolac i Obrenovac i tom prilikom  klijentima iz cele Srbije predstavila kompletnu paletu proizvoda koji nalaze svoju primenu u industriji hrane, proizvodnji i preradi metala, cementnoj industriji, vodoprivredi, farmaciji, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, preradi nafte i gasa, proizvodnji i preradi uglja, energetici i ostalim industrijskim branšama.  Ovakvim načinom predstavljanja svojih proizvoda kompanija Siemens želi da našoj privredi približi najnovija tehnička dostignuća, koja svakako nalaze svoje mesto u automatizaciji i modernizaciji naše industrije.

Leave a Reply