IT

SIEPA: Konkurs za nagradu „Izvoznik godine“

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije raspisala je, deveti put zaredom, konkurs za nagradu „Izvoznik godine“, a rok za dostavu prijava je 28. novembar

Nagrade će se dodeljivati u pet kategorija – za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta, za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća, a drugu godinu zaredom biće dodeljena i nagrada za najbolju ženu preduzetnika.

Svečana ceremonija dodele Nagrade će se održati 5. decembra 2012. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu. O dobitnicima ovogodišnje nagrade „Izvoznik godine“ odlučivaće mešovita stručna komisija sastavljena od predstavnika privrede, nezavisnih analitičara, medija, kao i Vlade Srbije.

SIEPA ovu tradicionalnu Nagradu dodeljuje od 2004. godine kako bi na kraju svake godine poslužila kao stimulans za nove izvozne poduhvate izvoznim preduzećima u Srbiji. Ekskluzivno pravo da koriste logo „Izvoznika godine“ imaće i ovogodišnji dobitnici nagrada.

Leave a Reply