IT

SIEPA u organizaciji B2B događaja u okviru Mobile World Congress u Barseloni

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA ucestvuje u organizaciji B2B dogadjaja (https://mobile.b2b-match.com) u okviru ICT sajma Mobile World Congress u Barseloni. MWC sajam traje od 27. februara do 1. marta i najveci je sajam mobilnih tehnologija u svetu svetu sa obzirom na cinjenicu da je prosle godine ucesce uzelo preko 1400 kompanija iz 63 zemlje uz vise od 60.000 posetilaca.

Na ovaj veliki B2B dogadjaj se prijavilo ukupno 10 IT kompanija iz Srbije i to: Belit, DunavNET, E-Smart Systems, PSTech, Morena inzenjering, Megatrend, Quadra, Top Vision, Wireless Media i Fon Lider. Svaka kompanija ucesnica ovog B2B dogadjaja ima mogucnost da, preko zvanicnog portala, izabere potencijalne partnere i klijente medju oko 800 kompanija iz 27 zemalja i zakaze do 48 direktnih sastanaka u toku trajanja sajma.

Zanimljivo je da se ove godine ocekuje prisutnost od oko 12.000  ucesnika – developera na takozvanom „APP Planet“ segmentu sajma koji okuplja najvecu paznju kako stranih tako i nasih domacih IT kompanija sa obzirom da se radi o umrezavanju firmi i lica koja se bave razvojem mobilnih aplikacija, a sve pod patronatom svetskih giganata u ovoj oblasti: kompanija BlackBerry, Nokia, Samsung, Macworld Mobile i drugih.

Leave a Reply