IT

Sigurna IT kuća

Međunarodni distributrer IT opreme i softvera RRC Srbija juče je okupio izabranu grupu novinara u svom novom korporativnom centru na Tošinom bunaru da predstavi poslednju generaciju IP sistema za video nadzor.

Budući da je RRC najveći distributer Cisco opreme u regionu, iskoristio je preseljenje u novi poslovni prostor da od najkvalitenijih elemenata Cisco sigurnosne opreme izgradi sofisticirani sistem video nadzora i pristupa objektu. Kompletnu instalaciju izvele su kompanije Com4t i BCS, specijalisti za realizaciju sličnih projekata.

Ovaj sigurnosni sistem je u potpunosti integrisan sa IT infrastrukturom kompanije, i kao takav veoma prilgodljiv i skalabilan. Sistem pokriva i sve ostale kancelarije unutar istog poslovnog centra, što će biti značajna dodatna vrednost za druge IT kompanije koje će se pridružiti RRC-u na ovoj lokaciji. Vrednost instalirane opreme iznosi preko 100 000 evra.

 

rrc

Najvidljiviji element ovog sigurnosnog sistema su verovatno sveprisutne profesionalne Cisco IP kamere najnovije generacije, ali sistem takođe uključuje i kontrolu pristupa zaposlenih, kao i alarme i senzore raspoređene širom poslovnog objekta, sa posebnim naglaskom na magacin.

Kompletni prostor predstavlja Demo centar opreme čiji je RRC zastupnik i svi zainteresovani krajnji korisnici mogu sa svojim partnerima zakazati posetu kao prvi korak ka upoznavanju najnovijih IT rešenja.

Kompanija RRC veruje da ovom instalacijom ne samo definiše najviše standarde u postavljanju sigurnosnih sistema na našem tržištu, već i jasno demonstrira kvalitet vrhunskih Cisco sigurnosnih rešenja koja i distribuira.

Leave a Reply