Siemens na CIGRE
IT

Simens na 31. savetovanju za velike električne mreže – CIGRE

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd, lider u oblasti elektrotehnike i elektronike, učestvuje i ove godine kao veliki sponzor 31. savetovanja Srpskog komiteta Međunarodnog saveta za velike električne mreže CIGRE SRBIJA.

Savetovanje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva eneregtike, razvoja i zaštite životne sredine, JP Elektroprivreda Srbije i JP Elektromreža Srbije i trajaće od 26. do 30. maja 2013. godine na Zlatiboru. Cilj tradicionalnog skupa jeste da se predstave najnovija znanja, tehnologije, dostignuća, iskustva, kao i pronađu odgovori na izazove sa kojima se stručnjaci iz ove oblasti susreću. U hotelu Palisad na Zlatiboru okupio se veliki broj stručnjaka i onih koji se bave proizvodnjom i distribucijom električne energije, kao i zaštitom životne sredine, kako iz Srbije, tako i iz zemalja regiona.

1 (1)

Pored predstavljanja na tehničkoj izložbi, kompanija Siemens d.o.o. Beograd održaće i prezentaciju u utorak, 28. maja 2013. godine na kojoj će svi učesnici Savetovanja imati priliku da se upoznaju sa Simensovim najnovijim tehničkim dostignućima u proizvodnji elektroenergetske opreme zasnovane na primeni novih materijala.

Simens je prisutan u Srbiji 126 godina i vodeći je svetski dobavljač proizvoda, usluga i rešenja za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije, kao i za ekstrakciju, konverziju i transport nafte i gasa.

Leave a Reply