Siemens
IT

Simensov likovni konkurs za decu „Vetar + vetrenjača = struja” otvoren do 1. septembra

Podsećamo sve zainteresovane da je Simensov likovni konkurs za decu  „Vetar + vetrenjača = struje“,  otvoren do 1. septembra 2013. godine. Kompanija Siemens d.o.o. Beograd organizovala je konkurs povodom proslave jubileja, deset godina uspešnog poslovanja fabrike za proizvodnju generatora u Subotici.

siemens

Deca uzrasta do 14 godina, koja vole da crtaju i čija mašta ne poznaje granice, pozivaju se da učestvuju na konkursu i pošalju svoje radove na adresu: Siemens fabrika, Batinska 94, 24000 Subotica (sa naznakom „za likovni konkurs“).

 

Simens je pripremio vredne nagrade za pobednike u svakoj od tri starosne kategorije: predškolski uzrast, uzrast od 7 do 10 godina i uzrast od 10 do 14 godina starosti, a najkreativniji i najinteresantniji radovi biće izloženi na proslavi jubileja Simensove fabrike, 10. septembra u Subotici.

 

Tema konkursa „Vetar + Vetrenjača = Struja“ pored toga što je blisko vezana za proizvode koji se već deset godina prave u fabrici u Subotici, pruža mogućnost deci da iskažu svoje emocije, saznanja i poimanje vetra kao obnovljivog izvora energije.

 

Više informacija o likovnom konkursu za decu na www.siemens.rs/generation21

Leave a Reply