Događaji · IT · Software

“Sinergija 08” – Gde se ceo IT okuplja

Sinergija 08″, najveća i najuglednija IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope, biće održana od 14. do 17. oktobra u modernom prostoru Kongresnog centra “Master” na Novosadskom sajmu

Ove godine očekujemo obaranje svih rekorda, najpre po broju posetilaca kojih je na “Sinergiji 07” bilo oko 1500. Spremili smo više od 100 predavanja raspoređenih u 13 tematskih celina, a imaćemo i veliki broj dodatnih sadržaja, među kojima bih izdvojio “Sinergija EXPO”, izložbeni prostor za naše partnere, koji ćemo prvi put otvoriti za širu javnost trećeg dana konferencije – najavio je direktor konferencije “Sinergija 08” Nikola Mirčić.

Na predavanjima posvećenim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama značajno mesto će svakako zauzeti glavni novitet ove jeseni SQL Server 2008, kao i Windows Server 2008 i njegove mogućnosti virtuelizacije, a standardno veliki segment “Sinergije” zauzeće najpoznatiji Microsoftovi proizvodi: Windows Vista i Office System 2007. Pored toga, posetioci “Sinergije 08” će od renomiranih predavača iz zemlje i inostranstva čuti mnoštvo korisnih informacija o primeni informacionih tehnologija u poslovanju, dok će vodeći domaći menadžeri predstaviti vezu između primene IT-ja i uspešnog poslovanja.
– Učesnici skupa će u radionicama imati priliku da pogledaju demonstracije Microsoftovih virtuelizacionih tehnologija na kojima će počivati kompletna informatička infrastruktura “Sinergije 08” – naglasio je Mirčić.

Ni ove godine neće izostati zabavni deo. Organizatori su najvili mnoge zanimljivosti, među kojima će biti i organizovanje koncerta kao i pozorišne predstave.

Rok za prijavljivanje za konferenciju po povlašćenoj ceni od 29.000 dinara (plus PDV) ističe 21. septembra, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na Sinergiji 08 na Web lokaciji www.mssinergija.net, na kojoj mogu pronaći i sve dodatne informacije vezane za ovogodišnju konferenciju.

Leave a Reply