IT

Smart jedini Microsoft partner sa Gold Kompetencijom za Portale i Kolaboraciju

Kompanija Smart d.o.o iz Novog Sada, predstavljena je kao jedini nosilac Microsoft Gold kompetencije za portale i kolaboraciju, što ukazuje na najviši nivo saradnje sa kompanijom “Microsoft”. Ovaj status dokazuje klijentima da posedujemo znanje, veštine i iskustvo na polju Informacionih Tehnologija, kao i sposobnost za timski i induvidualni rad.

Kompetencije Microsofta su osmišljene da pripomognu u razlikovanju partnerskih kapaciteta u posebnim tehnologijama. To je veoma bitno radi održavanja i unapređenja našeg nivoa stručnosti, kao i partnerstva sa kompanijom “Microsoft”. Smart d.o.o kao partner sa Gold kompetencijom za portale i kolaboraciju predstavlja kompaniju koja demonstrira najviše i najkonzistentnije znanje i sposobnosti u radu sa specifičnim “Microsoft” poslovnim rešenjima.

U 2011. godini, kompanija Smart d.o.o, će kao Microsoft partner sa Gold kompetencijom za portale i kolaboraciju pružati provereno visok kvalitet usluge. Beneficije koje uključuju pristup, obuku i podršku, a dostupne su “Microsoft” gold partnerima, omogućiće nam da nastavimo razvijati ponudu proizvoda i usluga našim klijentima.

Leave a Reply