IT

Smart postao zvanični “Accredited Training Center for EC-Council” u Srbiji

Pre nepunih mesec dana, škola kompjutera Smart School postala je zvanični Accredited Training Center for EC-Council u Srbiji. Ovom akreditacijom, škola je postala zvanični i jedini sertifikovani trening i testing centar u Srbiji, za izvođenje CEH (Certified Ethical Hacker) obuke, kao i za sve EC-Council treninge i sertifikacije.

 

EC-Council treninzi su potkrepljeni materijalima koje je odobrio EC-Council, po visoko postavljenim kriterijumima.

smart

 

Jedan od najpopularnijih EC-Council treninga, je i održan u organizaciji škole kompjutera Smart School. Prvi put u Srbiji, u periodu od 6. do 10. oktobra, održan je veoma traženi CEH (Certified Ethical Hacker) trening. Predavač je bio Mane Piperevski, CEI (Certified EC-Council Instructor), koji je polaznike upoznao sa hakerskim alatima pomoću kojih će dalje polaznici bezbednost svojih informacionih sistema podići na najviši mogući nivo.

 

O Certified Ethical Hacker (CEH) treningu

Certified Ethical Hacker CEH je svetski najnapredniji kurs etičkog hakerisanja. Kurs obuhvata 20 najaktuelnijih tema iz oblasti bezbednosti informacija koje svaki etički haker želi da zna kada planira da poveća bezbednost informacionih sistema. Namenjen ljudima iz oblasti informacionih tehnologija koji se bave bezbednošću informacija u organizaciji kao što su security officers, auditors, security professionals, senior system administrators, senior network administrator, DBA administrators i svakome ko se brine o integritetu mreže unutar organizacije.

Leave a Reply