IT · Marketing & PR

SmartPoint komunicira za kompaniju Kingston Technology u Srbiji

SmartPoint, nezavisna agencija za komunikacije i PR konsalting koja pokriva regionalno tržište (Bugarsku, Hrvatsku, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju), je odabrana od strane kompanije Kingston Technology Europe Ltd, članice kompanije Kingston Technology Company, nezavisnog svetskog lidera u memorijskim proizvodima, da upravlja aktivnostima korporativne i komunikacije o proizvodima na teritoriji Srbije.

Dokazana stručnost u komunikacionim kampanjama i pokazano specijalizovano znanje IT industrije, uverili su nas da započnemo saradnju sa kompanijom SmartPoint na tržištu Rumunije pre skoro dve godine. Shvatanje našeg poslovanja i proizvodnog programa kao i rezultati koji su postignuti do sada, vode nas ka tome da proširimo našu saradnju i na tržište Srbije,” izjavio je Pawel Smigielski, regional manager EE, Kingston Technology.

SmartPoint će se baviti uslugama komunikacije korporativnog i proizvodnog tipa, odnosima sa medijima i organizacijom događaja za kompaniju Kingston Technology u Srbiji.

Kingston Technology ima jako dobru reputaciju na lokalnom tržištu i javnost ima velika očekivanja kako od naših proizvoda, tako i od naše spoljne komunikacije. Imajući ovo u vidu, unapred se radujemo saradanji sa kompanijom Smartpoint, koja će nam pomoći da se još bolje približimo publici i da konsolidujemo naš tržišni nastup,” rekao je Dejan Škuletić, Business Development Manager – Serbia, Croatia, Bosnia & Herzegovina, Macedonia and Montenegro, Kingston Technology Europe Ltd.

Kingston Technology je vrhunska tehnološka kompanija, vodeća i poznata po inovacijama u globalnoj IT industriji i zadovoljstvo nam je da učestvujemo u daljem razvoju ovog brenda na tržištu Srbije. Uvereni smo da će naša saradnja doprineti ostvarivanju poslovnih ciljeva na lokalnom tržištu,” izjavio je Cătălin Pătrăşescu, managing partner SmartPoint.

Leave a Reply