IT

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

Besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština Soft Skills Academy održaće se od 13. do 17. maja 2014. godine, u konferencijskim sala Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Petu godinu za redom omogućiće se studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Svi smo svesni da je sistem obrazovanja na našim fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje studentima, međutim, usled napornog studijskog programa, ne posvećuje se dovoljno pažnje „mekim“ veštinama, a upravo one daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao.

soft-skills-akademija-konferencija

 

Tokom pet dana trajanja Akademije, 50 najboljih kandidata sa fakulteta u Beogradu, učestvovaće na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata i razvijanja liderskih veština, koje drže sertifikovani Istek treneri i predstavinici konsultantskih I revizorskih kuća sa kojima sarađujemo.

Po završetku Seminara, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanije generalnog pokrovitelja projekta.

 

Leave a Reply