Događaji · IT

“Sony Media Solutions Roadshow” regionalni skup i izložba vrhunskih profesionalnih HD rešenja

Kompanija „Sony“ 26. i 27. februara u Beogradu predstavlja najnovija tehnološka dostignuća u oblasti TV i video produkcije i emitovanja, na regionalnom stručnom skupu i izložbi vrhunskih profesionalnih HD rešenja za TV i video produkciju i emitovanje.

U znaku „visoke definicije“ – HD, putujuća manifestacija „Media Solutions Roadshow“ nakon premijernog predstavljanja u Amsterdamu pruža jedinstvenu priliku profesionalnim korisnicima iz Srbije, Rumunije, Mađarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Albanije – da se stručnim savetovanjima, praktičnim demonstracijama i isprobavanjem na licu mesta – uvere koliko su svojim zahtevima pomogli kompaniji Sony da poboljša asortiman „hybrid-ready“ profesionalne HDV opreme.
Primera radi, u domenu karakteristika naglašeno-niske osetljivosti na svetlost, odgovor kompanije je u novom kamkorderu „HVR-Z5E“, dok su zahtevi za zamenljivim objektivima doveli do predstavljanja fascinantne polu-ramene kamere „PMW-EX3“. Serija „XDCAM HD 422“ lansira snimanje bez trake u novu dimenziju zbog čega je već postigla veliki uspeh sa produkcijskim i TV kućama širom sveta.
Integrisani sistem za proizvodnju i obradu, arhiviranje i emitovanje programa, platforma „HDXchange“, omogućava da se brže i lakše dobiju kvalitetne slike spremne za širok spektar upotrebe – od konvencionalnog TV emitovanja, sa trake i DVD-a na mrežu i internet, IPTV i mobilne uređaje.
„Sony Media Solutions Roadshow“ je ujedno prilika da se doživi HD produkcija uživo sa najnovijim reportažnim vozilom „Radio televizije Srbije“ sa pratećim HD i bežičnim (wireless) kamerama, kao i „super slow” kamerom, prvom u ovom delu Evrope.

Leave a Reply