Događaji · IT

SONY organizuje “Media Solutions Roadshow”

Kompanija SONY poziva sve yainteresovane da prisustvuju događaju „Media Solutions Roadshow“ kako bi se upoznali sa najnovijim tehnološkim dostignućima u oblasti TV i video produkcije i emitovanja. Media Solutions Roadshow će se održati 26. i 27. februara u prostoru EXPO XXI Beogradskog međunarodnog expo centra.

Media Solutions Roadshow je savršena prilika za otkrivanje koliko su korisnici pomogli kompaniji Sony da poboljša svoj asortiman „hybrid-ready“ profesionalne HDV opreme sa naglašenom niskom osetljivošću na svetlost u novoj kameri HVR-Z5E. Takođe, korisnici su inicirali zamenljive objektive što je dovelo do promovisanja fascinantne polu-ramene kamere PMW-EX3.

Neverovatan uspeh među kompanijama za produkciju i emitovanje širom sveta postigla je i serija XDCAM HD 422, koja snimanje bez trake lansira u novu dimenziju. „Sony Media Solutions Roadshow“ pruža vam priliku da vidite živu HD produkciju najnovijim reportažnim vozilom Radio Televizije Srbije sa pratećim HD, wireless i „slow-motion” kamerama.

Leave a Reply