IT

Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3 – novi pametni sat i pametna narukvica

Sony Mobile danas je najavio da svojoj SmartWear Experience liniji dodaje dva nova proizvoda, Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3. Oba komuniciraju sa popularnom Lifelog aplikacijom, pratećom aplikacijom koja je dizajnirana da vam pruži informacije o načinu na koji živite i krećete se, tako da možete da unapredite i obogatite svoj život.

08 SmartWatch 3 72dpi Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

„Život je putovanje, a putovanja su sastavljena od priča i iskustava koje vas definišu – to je osnovni princip Lifelog Android aplikacije koja je u središtu SmartWear iskustva. Mi idemo dalje od pukog praćenja vežbanja i brojanja zalogaja da bismo vam pomogli da zabeležite i sačuvate one emotivne trenutke koji su vam važni“, izjavio je Kunimasa Suzuki, predsednik i generalni direktor, Sony Mobile Communications. „Kao pioniri pametne i nosive tehnologije, SmartBand Talk, SmartWatch 3 i Lifelog ne samo da potvrđuju Sony-jevu vodeću poziciju na tom području, već i  kao inovatora koji se usuđuje da bude drugačiji – donosimo svetu izbor; proizvode i usluge koje niko drugi ne može ili neće ponuditi.”

 14944891269 47442eff03 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

SmartBand Talk – moćne funkcije koje prate razne aspekte vašeg živora, sa intuitivnim karakteristikama

SmartBand Talk je moćno sredstvo za praćenje životnih događaja, stvoren za korisnike koji uživaju u životu punim plućima.

Ugrađeni mikrofon i zvučnik, kombinovani sa funkcijom kratkog pozivanja, omogućavaju da pričate i čujete sagovornika. Takođe, možete da izaberete svoje melodije za važne događaje i koristite sopstveni glas za specifične akcije na pametnom telefonu.

14945036167 5eb570fe4a b Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

SmartBand Talk ima zakrivljen, uvek uključen 1.4-inčni e-paper ekran, što predstavlja nov i kreativan pristup nastao na osnovu povratnih informacija korisnika. Male je snage, ali vrlo pregledan i jasan; možete pratiti Lifelog aktivnosti, pogledati obaveštenja i baciti pogled na to koliko je sati.

14945029128 48245c9c73 c Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

Novi ugrađeni akcelerometar i tehnologija senzora visinomera oseća kako se krećete – i koliko – da bi vam dala tačan uvid u vaše dnevne fizičke aktivnosti, bilo da hodate, trčite ili se penjete. Možete videti koliko ste bili aktivni i koliko ste komunicirali jer povlači sve podatke iz vašeg pametnog telefona, a zatim vam omogućava da ih pregledate na njegovom e-paper ekranu, gde god i kad god želite.

14945029078 7f7bf39712 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

Kao što ste mogli i da očekujete, SmartBand Talk je vodootporan² (IP68 rangiran) i dolazi u dve boje – crnoj i beloj, a dodatne boje biće dostupne kasnije tokom godine – prema tome, za svakog po nešto, ili da se uklopi u vaš poslovni stil ili kao zabavan dodatak svakodnevnoj odevnoj kombinaciji. U svakom slučaju omogućava vam da izrazite svoj lični stil.

Sony SmartWatch 3 – Sony-jev „pametni sat“ najnovije generacije kojeg pokreće Android Wear

Na vodećoj smo poziciji na tržištu od 2007. godine, a SmartWatch 3 je Sony-jev SmartWatch najnovije generacije, ali prvi posebno dizajniran za najnovija Android Wear ažuriranja u saradnji sa Google-om.

Ovo partnerstvo objedinjuje Sony-jevu vodeću poziciju na području pametnih i nosivih proizvoda sa Google-ovom ekspertizom za softver i platforme da bi stvorili jedinstveno nosivo iskustvo koje se zasniva na inovacijama i hardvera i softvera.

14945028988 6b8ab5e485 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

Android Wear organizuje vaše podatke i predlaže šta vam je potrebno i pokazuje vam to čak i pre nego što pitate. Možete brzo da pogledate i primate poruke prijatelja, obaveštenja o zakazanim dogovorima, sastancima i vremenskoj prognozi. To mogu da budu informacije o letovima aviona, saveti na osnovu vaših interesovanja ili poruke bilo koje vrste, tako da je unos korisnika retko kad potreban. Ali ako želite interakciju sa Android Wear-om, najjednostavniji način je korišćenje glasa.

Čak i bez Android pametnog telefona, SmartWatch 3 je zabavan i koristan dodatak sa impresivnom samostalnom funkcionalnošću. Sa ugrađenom tehnologijom za akcelerometar, kompas, žiroskop i GPS senzor, pruža vam preciznije, moćnije funkcije koje prate razne aspekte vašeg života.

14944938690 d9beeb6eef z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

SmartWatch 3 nudi značajan iskorak u odnosu na SmartWatch 2, što obuhvata 1.6-inčni 320×320 TFT LCD transflektivni ekran za vidljivost na jakom sunčevom svetlu kao i pozadinu od nerđajućeg čelika koja doprinosi vrhunskom izgledu. Naravno, vodootporan je, sa IP68³ rejtingom – i puni se putem standardnog microUSB porta.

Ima 4GB ugrađene interne memorije, što znači da možete da sinhronizujete liste pesama i jednostavno se povežete sa Bluetooth slušalicama kako bi slušali muziku. To možete učiniti pre trčanja i ostaviti pametni telefon kod kuće i još uvek uživati u odličnoj muzici offline – takođe možete pratiti i trčanje uz pomoć GPS-a i Lifelog aplikacije.

15128610381 69d19e9d53 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

Biće dostupan u klasičnom (crnom) i sportskom (boja limete) izdanju, a dodatne boje narukvice u pink i beloj boji biće dostupne nakon lansiranja.

Lifelog – Personalizovana Android aplikacija iz Sony-ja koja beleži i priča vašu priču

Lifelog aplikacija može se preuzeti sa Google Play prodavnice. Reč je o zabavnoj aplikaciji koja vam omogućava da postavljate i ostvarujete ciljeve, beležite važne trenutke, i ponovo pogledate uspomene u bilo kom trenutku, a sve kako biste bolje upoznali sebe.

15131215552 984d184a23 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

I SmartBand Talk i SmartWatch 3 omogućavaju i predstavljajubeleženje i praćenje životnih aktivnosti i podataka na ručnom zglobu, ali povezuju se i sa aplikacijom na vašem Android pametnom telefonu putem Bluetooth® i NFC tehnologije nakon što se prijavite na svoj Sony Entertainment Network³ nalog.

Sony testira novi interfejs za web prijavljivanje na Lifelog koje će biti dostupno na web stranici Sony Mobile-a kasnije ove godine. Dizajnirano je da bi korisnicima pružilo još bolju preglednost i kontrolu nad podacima o načinu života. Tokom 2014. Sony će otvoriti API za partnere da bi povezali usluge s Lifelog aplikacijom ili izgradili potpuno novo iskustvo.

14944939630 b1f01e40e2 z Sony SmartBand Talk i SmartWatch 3   novi pametni sat i pametna narukvica

Sony je najavio da će zajedno sa brendom dodatne opreme Proporta uskoro predstaviti SmartBand SWR10 kolekciju sa licenciranim dizajnom vodećih marki Ted Baker i Barbour.

Sony je takođe najavio novu saradnju sa poznatim i popularnim lifestyle brendom Roxy, brendom ženske odeće, modnih dodataka i opreme za surfovanje i snowboard – a kasnije tokom ove godine će predstaviti limitirano izdanje SmartWear stilova.

SmartBandTalk i SmartWatch 3 – novi i moderni dodaci Sony SmartWear Experience linije stižu na tržište kasnije tokom godine.

Leave a Reply