IT

Specijalna mt:s ponuda telefona za đake

Novi đački paketi sa telefonima mt:s će plasirati na tržište po ceni od samo 1 dinar. U susret novoj školskoj godini, za sve đake osnovnih i srednjih škola, mt:s je pripremio specijalne đačke pakete sa telefonima po promotivnoj ceni od samo 1 dinar, bez poreza uz tarifni profil mt:s kontrola troškova.

Specifičnost ovog profila ogleda se tome što je mesečni račun uvek 500 dinara (sa PDV-om, a bez PUMT-a), a svakog prvog u mesecu dobija se 1000 dinara kredita, kao i bonus od 66 MB za prenos podataka. Cena SMS i MMS poruke je ista – 0,66 dinara, bez poreza. Pored toga, minut razgovora u mt:s mreži noću, vikendom i državnim praznicima je, takođe, samo 0,66 dinara, bez poreza.

U okviru ovih paketa, đaci sada mogu izabrati jedan od tri modela telefona – LG GS105 Anna, LG GM205 Brio ili Sony Ericsson J105 Naite. Posebna pogodnost uz model Sony Ericsson J105 Naite je i poklon od 1 GB za prenos podataka. Ugovor za đački paket sa telefonom LG GS105 Anna zaključuje se na 6 meseci, dok se ugovor za pekete sa telefonima LG GM205 Brio, Sony Ericsson J105 Naite zaključuje na 24. meseca. Promocija traje dok traju zalihe, a najkasnije do 31. oktobra 2010. godine.

Leave a Reply