IT

Speed IT up-BS Procesor partnerski skup

Prošlog meseca je u prelepom ambijentu kluba Colonial sun, organizovan partnerski skup kompanije BCProcesor pod sloganom “Speed IT up”. Slogan  ukazuje na činjenicu da se sve ubrzava, bliži se kraj godine, i da zajedničkim snagama moramo da radimo brže i efektivnije da bismo postigli odlične rezultate u visokoj sezoni.

Partneri BSProcesora imali su  prilike da čuju kratke i jasne poruke od strane kolega iz vendorskih komanija HP, EPSON, MICROSOFT, LENOVO i IBM.  “Key points” o promenama i planovima za predstojeći period, slušalo je preko 150 ljudi. Za vendorskim stolovima uz koktele HP Sunrise, EPSON Lagoon, Microsft martini, Lenojito i IBM Blue partneri su imali prilike da se opuste i u direktnom kontaktu sa kolegama saznaju informaciju više.

Partnerima je  predstavljena i nova sportska disciplina koja polako osvaja svet, Speedminton. Kombinacija tenisa, skvoša i badmintona, Speedminton je dinamična igra koja po svojim karakteristikama veoma podseća na IT. Samo ako ste brzi, dinamični i spretni možete ostvariti dobre rezultete.

Leave a Reply