Događaji · E-servisi · IT

Špica Gold sponzor konferencije Smart e-Government

Špica, u partnerstvu sa HID Corporation, svetskim liderom na polju tehnologija fizičke i logičke identifikacije, učestvuje kao Gold partner na ovogodišnjoj konferenciji Smart eGoverment 2008.

Na konferenciji će biti prikazana vodeća tehnička dostignuća u oblasti sistema za zaštitu elektronskog identiteta i elektronske uprave. U protekle četiri godine Smart eGoverment se pozicionirao kao referentni regionalni skup za oblast savremenih sistema e-Uprave i najnovijih sistema elektronske identifikacije.

Konferencija će se održati 16. i 17. Decembra 2008. godine u hotelu Continental, sa početkom u 9h.

Biće nam drago da posetite naš štand u izložbenom delu konferencije i prisustvujete predavanjima koja će održati Darko Korać i Marc T. Hanne.

Darko Korać, direktor Špica Centra, održaće predavanje na temu “Objedinjavanje fizičke i logičke kontrole pristupa”, dok će Marc T. Hanne, HID Area Sales Manager, održati predavanje “Smart IDeas for logical access”.

Špica će na svom štandu predstaviti svoj sistem za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena Time&Space, uz demonstraciju naprednih tehnologija identifikacije kao što su HID iClass bezkontaktne kartice, zatim napredno rešenje za logičku kontrolu pristupa primenom HID Crescendo ID kartica, Visitor Management uz primenu novih biometrijskih ličnih karti, kao i Level One Bioscrypt biometrijsku tehnologiju trodimenzionalnog prepoznavanje lica. Jednostavno, najsavremenije ID tehnologije u praktičnoj primeni.

Leave a Reply