IT

ŠPICA osnovala kompaniju u Austriji

Nakon uspeha Špica kompanija u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, Špica je napravila još jedan veliki korak. U Beču je otvorena nova kompanija – Spica IT – Systeme Gmbh. Novu kompaniju vodiće Roni Češnjaj. Špica je prisutna na Evropskom tržištu dugi niz godina. Najpre, učestvovanjem, od samog početka, na najvećoj evropskoj ICT izložbi CeBit a kasnije i preko svojih ćerki kompanija i široke mreže partnera, izvan Adriatic regije, pa i u Austriji.

“U poslednje vreme, uvideli smo potrebu za lokalnom podrškom i to je podstaklo naše ambicije. Imamo kompletan proizvod, koji je uspešan, kako u regionu, tako i na internacionalnom polju, sa instalacijama u više od 20 država. Austria je veoma razvijeno tržište koje pruža priliku i izazov u isto vreme. Naša prednost su koordinisani timovi koji dugo vremena rade na regionalnom nivou” – kaže Roni Češnjaj.

Austria je uvek bila veliki investitor u jugoistočnoj Evropi. Nova Špica kompanija pruža mogućnost efektivne koordinacije sa austrijskim kompanijama koje žele da povećaju kooperativnost sa svojim podružnicama.

Roni Češnjaj se slaže: “Austrijsko tržište je veoma konkurentno, ali krajnji korisnici znaju da cene visok kvalitet usluga, inovativnost i kompletan pristup rešenju koji ima Špica. Ekonomska kriza je naučila Špicu da bude još efektivnija u svom poslovanju i ja verujem da ovom tržištu možemo pružiti najbolje.”

Za više informacija o novoj kancelariji Špice molimo posetite www.spica.at.

Leave a Reply