IT

ŠPICA zlatni sponzor SMART E-GOVERNMENT konferencije

Konferencija i izložba će se održati 27. i 28. oktobra 2009. godine u hotelu Continental, Beograd. Otvaranje konferencije i izložbe je u 09:00.

Moderna i efikasna državna uprava prepoznaje se i po svom odnosu prema jedinom resursu koji se ne može nadoknaditi, a to je radno vreme. Upravo zato, ŠPICA će fokus svog ovogodišnjeg nastupa na Konferenciji SMART E-GOVERNMENT 2009 staviti na evidenciju radnog vremena, odnosno na alate koji omogućavaju planiranje i obračun vremena utrošenog za obavljanje određenih aktivnosti.

Objektivno i pouzdano evidentiranje radnog vremena jedan je od ključnih parametara u procesu optimizacije broja zaposlenih u državnoj upravi. U izložbenom delu Konferencije ŠPICA će imati svoj štand na kojem će učesnici moći da vide i neposredno se upoznaju sa proizvodima i rešenjima iz ove oblasti. Biće predstavljena najsavremenija dostignuća u evidenciji prisustva, planiranju ljudskih resursa i evidenciji radnog vremena na konkretnim poslovima (job costing).

Poboljšanje radne i tehnološke discipline, poboljšanje efikasnosti izvršavanja dnevnih aktivnosti, efikasno planiranje ljudskih resursa, automatizacija obračuna zarada prema stvarno utrošenim radnim satima i odgovarajuće izveštavanje o svim bitnim pokazateljima, preduslovi su za efikasnu kontrolu i smanjenje troškova u državnim institucijama. Sve to nije moguće postići bez kvalitetnog rešenja za upravljanje radnim vremenom.

ŠPICA će omogućiti posetiocima da se, osim kroz prezentaciju SMART Time Management u radnom delu Konferencije, i praktično upoznaju za detaljima najnovijih rešenja u okviru svog renomiranog sistema za evidenciju prisustva i kontrolu pristupa Time & Space.

Leave a Reply