Događaji · IT

Spinnaker i Hermes SoftLab učestvovali na kongresu PRO PR

Članice kompanije ComTrade Group, Spinnaker i Hermes SoftLab, imale su prvo zajedničko predstavljanje na dvodnevnom kongresu PRO PR održanom u Beogradu u hotelu Šumadija 19-20. juna, gde su se okupile prvenstveno zvanice iz sveta finansija i bankarstva. Teme na ovom kongresu fokusirane su na komunikacione veštine, nove proizvode i tehnologije u finansijskom sektoru.

Diskusije su vođene o savremenim vidovima poslovanja, kriznom komuniciranju, PR & Marketing trendovima, korporativnom upravljanju, uticaju i primenama informacionih tehnologija na svim poljima, trendovima na berzama. Predavanja o aktuelnim i zanimljivim temama održali su stručnjaci iz čitavog regiona.

U prvom delu kongresa, predavanje su održali naš kolega Mićo Basara i Branislav Dobrosavljević iz Agencije za Privredne Registre, predstavljajući implementiran sistem u Agenciji, kao i metodologije dugogodišnje uspešne saradnje između Spinnakera i Agencije.

U drugom delu kongresa, predstavio se kolega iz HERMESa, Matej Šošterič govoreći o uticaju informacionih tehnologija na poslovne rizike tržišta kapitala, dok je moderator drugog dela ovog skupa bila naša koleginica Jelena Antić iz Spinnakera.

Leave a Reply