Događaji · IT · Telekomunikacije

Spinnakerovo učešće na MOBILE FEST 2008 – festival mobilnih i bеžičnih komunikacija

Kompanija Spinnaker, članica ComTrade Group, sa svojim timom, koji se preko 6 godina bavi razvojem rešenja u oblasti sadržaja i servisa za mobilne telefone, postao je “key provider” za ovu vrstu usluga u regionu, predstavio se sa odabranim uslugama na ovogodišnjem MOBILE FESTu: My SMS Bank, SMS Parking Solution kao i SMS Direct Marketing Solution (SMS DMS). Posetiocima je predstavljena kompanija, kao i proizvodi usluge i rešenja koje kompanija Spinnaker ima u svojoj ponudi.

Manifestacija MOBILE FEST na jednom mestu okuplja mobilne operatere, Internet provajdere, sistem integratore, vendore mobilnih i wireless tehnologija, kompanije za razvoj softvera, distributere, prodavce i krajnje korisnike.

MOBILE FEST se sastoji iz dva dela: MOBILE EXPO – izložbeni deo, namenjen širokom auditorijumu, i MOBILE konferencijski i prezentacioni deo, namenjen menadžerima svih nivoa, projektantima rešenja, inženjerima razvoja, menadžerima prodaje mobilnih i bežičnih tehnologija, istraživačima, analitičarima, konsultantima i predstavnicima državnih organa.

Leave a Reply