IT

SQL Server 2012 obuka i u Beogradu

U skladu sa novim interesovanjima za nove tehnologije i SQL Server 2012, škola kompjutera Smart, najavila je održavanje kursa: Querying Microsoft SQL Server 2012 (course 10774A)

Prema zahtevima polaznika obuka će biti održana u hotelu M, smeštenom na Bulevaru Oslobođenja 56a u Beogradu. Ručak i osveženja u toku obuke su obezbeđeni, kao i parking mesto za polaznike.

SQL Server 2012 obuka će trajati 5 dana i organizovana je u periodu od 10. do 14. decembra tekuće godine, u terminu od 9 do 17h.

Broj mesta na obuci je ograničen, stoga rezervišite Vaše mesto najkasnije do 30. novembra 2012. godine. Vašu prijavu možete poslati na email:[email protected]

Ovom prilikom  možete iskoristiti i svoje SA Trening vaučere za BESPLATNU edukaciju!!!

U okviru vašeg ugovora o licenciranju softvera, Microsoft vam omogućava da koristite određene benefite. Jedan od benefita jeste i mogućnost korišćenja određenog broja Microsoft Software assurance (SA) trening vaučera. Softvare Assurance trening vaučeri Vam omogućavaju da besplatno edukujete Vaše IT profesionalace i developere na Microsoft treninzima koje održavaju Microsoft Learning parneri.

Leave a Reply