Telekom Srbija
IT

Stipendisti Fonda za mlade talente na praksi u Telekomu

Ministarka omladine i sporta i predsednica Fonda za mlade talente prof. dr Alisa Marić i Predrag Ćulibrk generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ a.d.  potpisali su Sporazum o saradnji kojim se najboljim studentima u Srbiji, stipendistima Fonda, pruža prilika da steknu iskustvo i znanje kroz stručnu praksu u ovoj kompaniji, uz mogućnost kasnijeg zapošljavanja.

Telekom Srbija

Telekom Srbija

 

Ministarka Marić istakla je da je vrlo zadovoljna uspostavljenom saradnjom između Fonda za mlade talente i najuspešnije domaće telekomunikacione kompanije, koja je 15 godina lider u oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedija.

Generalni direktor Telekom-a a.d. Predrag Ćulibrk istakao je da je kompanija na čijem je čelu lider na polju društveno odgovornog ponašanja: – Širom ćemo otvoriti vrata stipendistima Fonda za mlade talente i pružićemo im priliku da svoja teoretska znanja unaprede kroz stručnu praksu, putem koje će upoznati moderne tehnologije i savremene poslovne procese. Na taj način vidimo perspektivu da ih privučemo da rade u našoj kompaniji – istakao je Ćulibrk.

Leave a Reply