stop
IT

Stop elektronskom nasilju

U sklopu projekta “STOP elektronskom nasilju” koji realizuje Nezavisna omladinska organizacija Rume uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine, u narednim danima biće održan niz aktivnosti u gradovima u Vojvodini.

U Šidu i Zrenjaninu biće održane tribine na kojima će se mladi upoznati sa osnovnim vidovima elektronskog nasilja i načinima prevencije istog, dok će u Novom Sadu biti održana radionica za aktiviste omladinskih udruženja građana. Nakon najavljenih aktivnosti, očekuju nas po još jedan događaj u Pančevu i Bečeju koji će blagovremeno biti najvljeni javnosti.

Gimnazija “Sava Šumanović”, Šid
sreda 13. jun 2012. u 12.30h
Tribina: “Edukacija mladih o zaštiti na internetu”. Upoznavanje sa elektronskim nasiljem,opasnostima na društvenim mrežama i bezbednost na internetu.

New Vision School, Narodnog fronta 75, Novi Sad
subota 16. jun 2012. u 12h.
Stop elektronskom nasilju – radionica za aktiviste omladinskih organizacija. Realzatori: New Vision School, Volonterska omladinska organizacija – VOOZ i CDOR Res Polis.

Kulturni centar, Narodne omladine 1, Zrenjanin
ponedeljak 18. jun 2012. u 18h.
Tribina: “Elektronsko nasilje – Rizici na Facebooku”. Cilj aktivnosti je podizanje svesti mladih o elektronskom nasilju i ukazivanje na potencijalne opasnosti s kojima se mogu susreti korišćenjem interneta.

PANČEVO
27. jun
Tribina u Pančevu biće naknadno najavljena, ali za sada može moda kažemo da se planira za kraj tekućeg meseca. U okviru tribine biće govora o temama kao što su konfrontiranje mladih sa cyberbullyingom i online zavođenjem i predstavljanje mera prevencije radi sopstvene bezbednosti.

Leave a Reply