ict
IT

Studija slučaja IT kompanije: „UVOĐENJE EVALUACIJE PERFORMANSI“

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda, organizuju info sesiju u petak, 28. juna 2013. godine, od 12:00 do 14:00 časova (sala IV b na četvrtom spratu, Kneza Miloša br. 12), na kojoj će biti predstavljana studija slučaja jedne  IT kompanije iz Zapadne Evrope: „UVOĐENJE EVALUACIJE PERFORMANSI“ – Zbog čega je menadžment spreman da uloži 3,8 miliona € za uvođenje novog sistema merenja učinka i platne strukture zaposlenih u IT sektoru?

Kompanije koje se bave informacionim tehnologijama i telekomunikacijama, kompanije koje razvijaju softver ili poslovni sistemi koji imaju profesionalno postavljen IT sektor, imaju potrebu za uvođenjem sistema za merenje učinka i procenu rezultata IT profesionalaca, s obzirom da je to postala praksa u visoko profesionalnim internacionalnim poslovnim sistemima.

ict

Kroz osnovnu analizu studije slučaja vodiće Vas Ivan Marković, šef tima za izradu platnih struktura i sistema za merenje učinka IT profesionalnih timova. Gospodin Marković je učestvovao u izradi, uvođenju, obuci i pružao poslovni konsalting za više od 50 različitih kompanija i institucija kako u zemlji, tako i u inostranstvu, kao što su kompanije i institucije u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Sloveniji i zemljama regiona. Zbog svoje specifične pozicije i rada sa velikom brojem privrednih društava, stekao je sveobuhvatan pregled situacija sa kojim se organizacije mogu sresti u procesima vezanim za ljudske resurse, platnu strukturu  i merenje učinka zaposlenih, kao i najpovoljnijeg načina na koji menadžment organizacija može upotrebiti sistem.

Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Vesni Muhić, tel: 011/2645-333, e mail: [email protected] i Sandra Milenković, rukovodilac Sektora za poslovno obrazovanje, tel: 011/ 3619 472, e mail: [email protected]  Molimo Vas da svoje prisustvo skupu potvrdite najkasnije do srede, 26.06.2013. godine, na date e mail adrese. Prijava učešća je bez kotizacije.

Leave a Reply