infobip
IT

Svetski lider u mobilnim Cloud rešenjima u potrazi za mladim talentima

Od 28.-og do  30.-og  marta u prostorijama FON-a, kompanija Infobip će učestvovati na ovogodišnjem Case Study Show-u, u organizaciji ESTIEM-a. Ova manifestacija je internacionalnog karaktera i pružiće studentima priliku da steknu dragocena praktična iskustva i upoznaju se sa vodećim kompanijama na našem tržištu.

Kompanija Infobip, sa sedištem u Hrvatskoj i Londonu, na srpskom tržištu je prisutna od 2010. godine i za sada zapošljava više desetina ljudi. U toku ove godine, planirano jeintenzivno zapošljavanje mladih obrazovanih kadrova posebno iz sfere IT-a.

infobip

Infobip je jedna od najboljih, globalnih kompanija koja svojim klijentima nudi rešenja zasnovana na mobilnim tehnologijama poput SMS, USSD-a. Svoj portfolio je nedavno dopunila platformom koja omogućava mobilna plaćanja (Direct Mobile Billing) na teritoriji celog sveta dok je pre nekoliko meseci svetskoj javnosti predstavljena još  jedna solucija – Puš notifikacije (Push Notifications).

Kompanija Infobip je IT kompanija koja neguje mlade stručnjake. Tokom svog poslovanja, iz lokalnog projekta talentovanih 24-orogodišnjaka prerasla je u svetskog lidera mobilnih klaur rešenja. Neki od najpoznatijih klijenata Infobip-a sada su Sberbank, Skype, UBA Banka, Access banka, Unicredit banka, Viber i WhatsApp.

Ovim putem pozivamo studente FON-a  da nam se pridruže na velikoj Case Study prezentaciji, 29.03.2013. u 15.30h u prostorijama ovog  fakulteta. Prezenteri će predstaviti svoja rešenja koja objašnjavaju primenu Infobip-ovih solucija kod OTT kompanija poput Skype-a, Viber-a i WatsApp-a.

30-og marta, u okviru Case Creative Room-a vrata SKC-a će biti otvorena za sve studente Univerziteta u Beogradu gde će  imati jedinstvenu priliku da se sretnu sa predstavnicima kompanije Infobip i apliciraju za neke od otvorenih  pozicija.

Leave a Reply