IT

T-mobile širi ponudu pristupa Internetu u Crnoj Gori

Iz T-Mobilea je saopšteno da će uz potpis na dvogodišnji ugovor, korisnik paketa besplatno dobiti modem, čija je standardna cena 99 EUR

T-Mobile Crna Gora ponudiće sutra korisnicima novi Internet paket od 500 megabajta (MB) mesečnog protoka i pretplatom od 15 EUR. Nakon isteka protoka od 500 MB, korisnici će svaki naredni MB plaćati šest centi. Iz kompanije je saopšteno da će uz potpis na dvogodišnji ugovor, korisnik paketa besplatno dobiti modem, čija je standardna cena 99 EUR. Usluga Mobilni Internet namenjena je korisnicima koji u svakom trenutku žele da imaju pristup Internetu preko laptop ili desktop računara, gde god postoji signal mobilne telefonije ove kompanije.

Usluga je dostupna na 99 odsto naseljene teritorije Crne Gore, a korisnici u T-Mobile mreži mogu surfovati brzinom do 3,6 megabita po sekundi (Mbps), a 3G signalom je trenutno pokriveno 11 crnogorskih gradova”, navodi se u saopštenju kompanije.

Pored novog, postpejd korisnicima su na raspolaganju još dva paketa sa mesečnim protocima 1,5 i tri gigabajta (GB), po cenama od 23, odnosno 40 EUR. Internet servis kompanije T-Mobile dostupan je i pripejd korisnicima, koji svoje DATA SIM kartice dopunjuju standardnim pripejd vaučerima od pet do 20 EUR.

USB modem ili PCMCIA kartica, koji omogućavaju Internet konekciju preko mobilne mreže, može se kupiti u poslovnicama kompanije.

Leave a Reply