IT · Mobile · Operateri · Telekomunikacije

T-Mobile snižava cene u Crnoj Gori

T-Mobile Crna Gora proširila je danasponudu servisa Mobilni Internet povećanjem mesečnog protoka za postpaid korisnike i smanjenjem mesečne pretplate za najveći paket

Mesečna pretplata za najveći paket, od pet gigabajta (GB), od danas će koštati 38 EUR, dok će za druga dva ostati ista. Korisnici paketa od 0,5 GB plaćaće 15 EUR pretplate, a onog od 2,5 GB 23 EUR. Cena jednog megabajta (MB) saobraćaja nakon potrošenog paketa od pet GB koštaće dva centa, onog od 2,5 GB četiri centa, a 0,5 GB šest centi.

Korisnici će, kako je objašnjeno iz kompanije, dobiti besplatan USB modem ili PCMCIA karticu, uz potpisivanje ugovora na godinu i po ili dve u zavisnosti od paketa za koji se opredele. Cena tih uređaja inače iznosi 99 EUR.

Iz T-Mobile-a je najavljeno da će prepaid korisnicima biti omogućeno da račun za Mobilni Internet, osim vaučerima od pet i deset EUR, dopunjavaju i onim od 20 EUR. Tim vaučerom korisnik dobija dva GB protoka.

“Sniženjem cena i povećanjem protoka, kao i novom ponudom za pripejd korisnike, odgovorili smo zahtevima tržišta i zaokružili ponudu Mobilni Internet”, navodi se u saopštenju kompanije.

Usluga Mobilni Internet namenjena je korisnicima koji u svakom trenutku i gde god da se nalaze žele da imaju pristup internetu preko laptop ili desktop računara. Usluga je, kako tvrde u kompaniji, dostupna na 99 odsto naseljene teritorije Crne Gore.

Leave a Reply