IT

Tastatura i miš Genius SlimStar i8050

Genius je osvežio svoju portfolio kombinacijom miša i tastature pod imenom SlimStar i8050.

Kao i kod nekih drugih elegantnih modela iz serije SlimStar, tasteri ove tastature dizajnirane su sa glatkim, zaobljenim rubovima i sjajnom završnom obradom. Kako ne biste ometali kolege u kancelariji, kucanje na i8050 je gotovo nečujno. Elegantna, sjajna gornja ploča svojim se izgledom sličnim ogledalu sjajno uklapa u svako okruženje.

Tastatura nudi 12 zasebnih tastera za funkcije koje omogućavaju pristup multimedijalnim i internet funkcijama i idealne su za korišćenje u Windows 8 ili na društvenim mrežama. Posebna kombinacija tastera u trenutku vas „lansira“ na Facebook-u. Specifični tasteri za Windows 8 omogućavaju prebacivanje između aplikacija, zatvaranje trenutne aplikacije ili pokretanje pretraživanja.

genius--SlimStar-i8050

Miš koji dolazi u ovoj kombinaciji takođe je izuzetno elegantno oblikovan, a opremljen je infracrvenim senzorom, koji značajno produžava trajanje baterije. Zamenu AA baterija potrebno je obaviti tek na svakih godinu i po dana.

Tastatura i miš SlimStar i8050 mogu se nabaviti u opremljenijim dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od oko 3.100 dinara.

Leave a Reply