Categories
Događaji IT

TeleGroup proslavio drugu godinu prisustva u Nišu

Povodom obeležavanja dvogodišnjice postojanja i uspešnog rada naše poslovnice u Nišu, u lepom ambijentu niškog hotela Aleksandar, 19.3.2009. godine TeleGroup je  upriličio  druženje sa poslovnim partnerima i prijateljima iz ovog dela Srbije.

Na skupu bili sus prisutni predstavnici iz Telekom-a Srbija i vodećih ljudi iz gradske uprave, niških javnih preduzeća (JKP Gradska toplana, JKP Vodovod, Elektrodistribucija Niš), Regionalne Privredne Komore. Svojim prisustvom događaj su uveličali i predstavnici Elektronskog fakulteta i Računskog centra Univerziteta u Nišu, ali i saradnici iz privrede.

Direktor poslovnice Niš g. Milan Jovanović poželeo je dobrodošlicu prisutnima, nakon čega je gđa. Diana Gligorijević, direktor korporativnih servisa, kratkom prezentacijom potsetila partnere na poslovne rezultate koje je TeleGroup postigao do sada u regionu južne Srbije i kakve su im dalje ambicije.

Ono što je nedostajalo jugu Srbije jeste jedna stabilna ICT kompanija. Telegroup je svojim dvogodišnjim prisustvom u ovom delu Srbije i ovakvom promocijom svog regionalnog centra, potvrdio da je nezaobilazna instanca, što je u završnom obraćanju i naglasio direktor poslovnice Niš.