IT

Telekom Srbija a.d. na Sajmu udžbenika

Tradicionalni Sajam udžbenika, u organizaciji novinske agencije Beta, ove godine održava se od 1. do 6. septembra na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, pod generalnim pokroviteljstvom Telekoma Srbija a.d.

Na Sajmu, na samom početku nove školske godine, svoja udžbenička izdanja predstaviće izdavačke kuće: Zavod za udžbenike, Clio, Klett, The English book, M&G dakta, Kvark medija i Beogradska knjiga.

Telekom Srbija a.d. će svojim prisustvom na Sajmu promovisati kampanju „Povratak u školu“ namenjenu đacima osnovnih i srednjih škola. Kampanja promoviše specijalni đački paket sa tri vrste telefona uz tarifni profil mt:s kontrola troškova. Za decu, posetioce Sajma, pripremljeni su zanimljivi sadržaji u vidu raznih igrica, kao i nagrade i pokloni. Svečano otvaranje Sajma zakazano je za četvrtak , 02. septembar u 13 h, a svi štandovi će raditi od 12 do 20 časova svakog dana trajanja Sajma.

Sajam je nastao sa ciljem da se roditeljima i đacima na jednom mestu omogući nabavka udžbenika i školske opreme i izbegnu velike gužve po knjižarama i čekanje u redovima.

Leave a Reply