IT

Telekom Srbija obradovao mališane u bolnicama

Telekom Srbija obezbedio igračke i ostali didaktički materijal deci u Tiršovoj, a deci u Kliničkom centru i Pasterovoj krajem godine obezbedio paketiće

Zdravi ljudi imaju mnogo briga, a bolesni samo jednu – kako da što brže ozdrave. Bolesna deca mogu imati velike traume od boravka u bolnicama i rad vaspitača u dečjim bolnicama prvenstveno se bavi tim dečjim strahovima. Nastavljajući tradiciju dobročinstva deci kojoj je razonoda najvažnija, Telekom Srbija je deci u Tiršovoj obezbedio igračke, slagalice, materijal za crtanje i mnoga druga sredstva kako bi se deci na neki način skratilo vreme provedeno u bolnici. Pošto su mnoga od njih vezana za krevet ili ne smeju da jedu slatkiše, smatrali smo da je najbolji poklon baš ovaj materijal kako bi njihovi vaspitači imali čime da ih zabave da ne misle na svoje fizičko stanje. Za naš dolazak pripremili su nam i priredbu i poklonili crteže koje su nacrtali za našu kompaniju.

Pored dece u Tiršovoj, Telekom Srbija je u decembru 2009. godine darivao mališane i na onkološkom odeljenju u Pasterovoj i na očnom odeljenju u Kliničko-bolničkom centru Srbije.

Leave a Reply