Categories
Događaji Telekomunikacije

2. SEE Telekom Arena konferencija u Beogradu

Druga SEE Telekom Arena konferencija u Beogradu, zakazana je za 7. jun 2010. godine, u hotelu Hyatt u Beogradu, sa početkom u 9:00 (registracija učesnika i medija počinje u 8:00). SEE Telekom Arena je konferencija koja okuplja sve vodeće ljude telekom industrije i oblasti elektronski komunikacije Srbije i regiona.

Tema ovogodišnje konferencije biće dve vrlo važne aktivnosti koje se odvijaju na telekomunikacionom tržištu Srbije, a to su najava privatizacije Telekoma i usvajanje novog Zakona o elektronskim komunikacijama.

Pored toga, brojni panelisti najavljeni za ovaj događaj raspravljaće i iznositi svoje mišljenje i o drugim aktuelnim temama kao što je ukidanje takse na mobilne telefone od 10 procenata, očekivani završetak testiranja LTE tehnologije od strane nekih mobilnih operatera, i dostupnosti mobilnog širokopojasnog pristupa.

Neće biti zaobiđene ni teme skorašnjeg izdavanja licence drugom fiksnom operateru, rasta i diverzifikacije tržišta mobilnih aplikacija u Srbiji, razvoja digitalne televizije u Srbiji i dosadašnjih postignuća iz oblasti E-uprave. Sve teme će biti razmatrane kako iz ugla uticaja na operatore i tržište telekomunikacionih usluga, tako i na život prosečnog građanina Srbije.

Neki od panelista koji će učestvovati na konferenciji su Jasna Matić, Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Milenko Ostojić, ispred RATEL-a, Aleksander Sperl, CEO VIP mobile, Sandra Štajner ispred Telenor-a, Damir Baralić, Direktor republičkog zavoda za informatiku i Internet i brojni drugi.

Pozivajuse svi zainteresovani da prisustvuju konferenciji kako bi dobili najnovije informacije i čuli mišljenja i stavove vodećih ljudi kada su u pitanju lokalno, regionalno i globalno telekomunikaciono i IT tržište.

Više informacija o samoj konferenciji na internet stranici ili upućivanjem pitanja na dole navedeni kontakt ovlašćene PR agencije.

Comments are closed.