Telekomunikacije

Biznis InoCall i Biznis InoCall Plus – skuplje cene od 15. maja

Telekom Srbija obaveštava korisnike da će se od 15. maja za Biznis InoCall i Biznis InoCall Plus usluge primenjivati nove cene za minut razgovora sa inostranstvom, za pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama.

Cena pretplate za Biznis InoCall i Biznis InoCall Plus usluge neće se menjati, kao ni cena poziva ka fiksnim i/ili mobilnim mrežama Crne Gore, Izraela, Japana i Republike Srpske. Minut razgovora ka ovim zemljama i dalje će biti veoma povoljan i iznosiće samo 10,62 dinara. Za pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama SAD, Kanade, Meksika. Indije, Pakistana, Kine, Hong Konga i Novog Zelanda od 15. maja primenjivaće se ista cena minuta od 4,96 dinara.

Pored toga, obaveštavamo Vas da fiksne i mobilne mreže Libije više nisu uključene u Biznis InoCall i Biznis InoCall Plus usluge. Bez obzira na to, Vaše poslovne partnere u Libiji možete i dalje pozivati po povoljnim cenama, prema standardnom cenovniku koji se primenjuje za međunarodne pozive.

Iskoristite prednosti Biznis InoCall i Biznis InoCall Plus usluge, pozivajte fiksne i mobilne mreže u inostranstvu i razgovarajte sa Vašim poslovnim partnerima po znatno nižim cenama.

Leave a Reply