Događaji · Telekomunikacije

Janko Tipsarević posetio Telekom teniski centar

Šestog dana prestižnog ATP turnira ”Serbia Open 2009 powered by Telekom Srbija”, trećerangirani srpski teniser, Janko Tipsarević, bio je gost Telekom teniskog centra. Naš teniser se fotografisao sa obožavaocima, koji su ga nestrpljivo očekivali i delio autograme na teniskim lopticama.

Iako je prethodne večeri doživeo poraz u meču sa Novakom Đokovićem, Janko je bio vidno raspoložen za druženje sa mnogobrojnim obožavaocima, pre svega zbog činjenice da je Beograd postao domaćin jednom ovako velikom i značajnom sportskom događaju.

Janko Tipsarević se prilikom posete oprobao u virtuelnom teniskom meču i najavio da ga očekuje Master turnir u Španiji. Janko je u razgovoru sa generalnim direktorom Telekoma Srbija, Brankom Radujkom, priznao da nije od onih koji mnogo telefoniraju, ali zato, kako je rekao, više koristi Blackberry telefon.

Generalni direktor Telekoma Srbija je pozdravio našeg tenisera i poželeo mu srećan put i uspeh na predstojećem turniru.

I prethodnih dana, paviljon Telekoma Srbija, u okviru teniskog kompleksa MGM na Dorćolu, posetile su domaće teniske zvezde – Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Novak Đoković, koji je imao priliku da razgovara I da se fotografiše sa korisnicima mreže mt:s, učesnicima kampanje “Otkrijte moj broj”.

Leave a Reply